Kaninhopkalender for danske
kaninhopkonkurrencer

Se her vedr. indsendelse til kalenderen


November 2018
20.

Øst- og Midtfyns Kaninforening inviterer til aftenstævne tirsdag den 20. november i Multihuset ved Herrested Gl. Skole, Odensevej 104, 5853 Ørbæk. Stævnet foregår på 1. Sal i det store fællesrum.
Stævnet starter klokken 18.30 og der hoppes mini lige og mini kroget. Prisen er 10 kr. pr start.
Tilmelding på http://tilmelding.kaninhop.dk/OESTMIDTmini2018/ senest 18. november. Ved spørgsmål kontaktes Karen på tlf. 28 88 06 84.26.

Viborg og Omegns Kaninavlerforening indbyder til aftenstævne mandag den 26. november.
Det foregår i Gartneriet Rousing, Vitved Bakker 4A, Virring, 8660 Skanderborg. Stævnet starter kl. 18.
Der hoppes let lige og veteran lige. Ved mange starter køres med finaler. Det koster 10 kr. pr. start. Tilmelding på følgende link: http://tilmelding.kaninhop.dk/ViborgNovemberAften18/ og der er sidste frist den 23. november.
Ved spørgsmål kontakt Maria Gadkjær på 23 24 70 95, kun SMS.
December 2018
1.

Øst- og Midtfyns Kaninforening inviterer den 1. december til kaninhopstævne i forbindelse med Sydvestfyns Racekaniners endagsudstilling i Assenshallerne, Skovvej 2, 5610 Assens. Der hoppes middelsvær kroget åben og svær kroget åben. Prisen er 10 kr. pr. start. Stævnet starter klokken 10. Tilmelding på http://tilmelding.kaninhop.dk/LevendeHobbyAssens2018/ senest 25. november. Ved spørgsmål kontaktes Karen på tlf. 28 88 06 84.


1.

Horsens og Omegns Kaninavlerforening holder kaninhopkursus og stævne lørdag den 1. december kl. 10:00 i drivhuset, hos Gartneriet Rousing, Vitved Bakker 4A, Virring, 8660 Skanderborg.
Tilmelding senest den 25. november på http://tilmelding.kaninhop.dk/Hopkursus2018/ - skriv i bemærkninger, om du kommer til kurset, hvis der ikke står noget forventer jeg bare du kommer til stævnet kl. 13.
Vi forventer, at stævnet er slut senest kl. 16.
Kurset kan kaldes: Optimer dit samarbejde med kaninen. Vi laver nogle mini og lette baner og ser på hvordan hopper kaninen, hvad kan man gøre for at hjælpe den, vil den ikke gå frem, har den for meget fart på, eller hvad der kunne være af udfordringer. Vi kigger på hver enkelt fører og kanin, og ser deres samarbejde, giver gode råd for at klæde føreren på til stævner. Vi kommer til at snakke lidt regler og hvad ellers deltagerne har lyst til at få hjælp til.
Kl. 12-13 spiser vi, og kaninerne hviler. Her vil vi få besøg af Aase fra Bygholm-selen, der sælger seler og gerne vil give gode råd om hvilken sele der passer til din kanin.
Kl. 13.00 starter vi konkurrence, her hopper vi mini lige og let lige, så har i mulighed for at afprøve det i lige har lært, i en konkurrence situation. Her er hoppere, der ikke har deltaget i kurset også velkommen.
Pris pr. kanin er 10 kr., også er det gratis at deltage i konkurrencen bagefter.
Deltagere der kun kommer til konkurrencen betaler 10 kr. pr. kanin i startgebyr.
Der er plads til 30 personer med 1-3 kaniner hver. Man må gerne medbringe kaniner der hopper højere end let, dem er der bare ikke konkurrence for.
Instruktørerene er familien Bøje Jensen, der består af Bente, Alison og Julie, de har hoppet i 5 år og har mange dygtige kaniner. I sommerferien afholdt de et lignenede kursus i Tjekkiet over 2 dage, og Kirsten som har hoppet i 20 år og er uddannet dommer.
Medbring en stol at sidde på, en god madpakke, da der er 5 km. til nærmeste indkøb, og masser af varmt tøj på.
Evt. spørgsmål kan rettes til Kirsten Bjerg på 30 12 47 73, helst sms, eller opkald efter kl. 18.
Januar 2019
5.-6.

Odense Kaninavlerforening inviterer til stævne i forbindelse med vinterudstillingen i Ubberud hallen den 5.-6. januar. Nærmere information kommer snarest.


7.

Viborg og Omegns Kaninavlerforening indbyder til aftenstævne mandag den 7. januar.
Det foregår i Gartneriet Rousing, Vitved Bakker 4A, Virring, 8660 Skanderborg. Stævnet starter kl. 18.
Der hoppes svær lige. Ved mange starter køres med finaler. Det koster 10 kr. pr. start. Tilmelding på følgende link: http://tilmelding.kaninhop.dk/JanuarAftenViborg19/ og der er sidste frist den 4. januar.
Ved spørgsmål kontakt Maria Gadkjær på 23 24 70 95, kun SMS.
Marts 2019
16.

Dommerseminar
Hopudvalget inviterer dommere, aspiranter og hopansvarlige til dommerseminar den 16. marts. Der må ikke arrangeres konkurrencer på denne dato.
Mere information om seminaret vil blive udsendt, når vi nærmer os.
HOPUDVALGETSkriv til
Hopudvalget© Copyright - Hopudvalget.dk
Design og layout: Maria Banke og Rasmus Bjerner
Der tages forbehold for fejl og mangler.